sábado, 17 de abril de 2010

Ag. Art

Ag.-Art Artesanos de la Plata



La nostra idea va néixer fruit de l'observació de la natura, de l'admiració per les formes i els colors. Al 2009 després de tres anys recorrent el país, fent fires, exposicions i mercats d'artesania, ens van concedir el carnet d'Artesà cultural, ens agrada molt treballar la plata directament, estem en constant aprenentatge, en aquest mon del metall.

Utilitzem les tècniques de la Joieria clàssica, filigrana, granulat, repujat, calat encastats et. No utilitzem maquinaria de repetició, per lo tant, cada joia és converteix en una peça de fabricació única.












Tenim una parada de fusta de 2,3 metres de Llarg, amb la qual fem fires i mercats d'artesania i medievals, realitzem varis tallers de joieria, i de cera d'abella per als menuts. fes click a l'enllaç

http://agartesania.blogspot.com/p/el-taller-despelmes-esta-pensat-per.html

Tenim una botiga virtual, amb Artesanum, projecte social, destinat a difondre i col'laborar amb l'artesania del mon, per accedir, feu click a l'enllaç.





Tel contacte: 639627442



Correu electronic: mimjan@hotmail.com






Mi tienda en artesanum















1 comentario:

  1. Hola!
    Som la Berta i l'Oriol (el germa de la mireia sala) que ens vem coneixer a la fira de Granera.

    Us enviem el comentari per aviam si podem compartir informacio sobre les fires que anem trobant... i de pas us enllacem al nostre blog!

    Salut i bona espuma!

    ResponderEliminar